Title of a News Article

Küçük İbrahim'in duygulandıran anları

Haber:Paşa Benzer

İbrahim Talha Şahin, henüz 4 yaşında ve Türkiye'de son günlerde olan bitenin farkında olan zeki bir çocuk. Fetö Terör örgütü tarafından Askeri Darbe girişimine karşı dik duran insanlardan birisi o, İbrahim Talha Şahin. Babasının cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde 'Ya Allah Bismillah' diye haykıran bu küçük kahraman izlenilmeye ve beğenilmeye değer.


Babası Polis memuru annesi ise sağlık personeli. Babasından yada TV'lerden algıladığı kadarıyla, askeriye içerisindeki vatan hainlerinin Türkiye'yi kaosa götürme girişimlerini öğrenmiş ve bunlara karşı dik duran 78 milyon insandan sadece birisi ve henüz 4 yaşında. Fakat hislerine o kadar inanmış ki, kendince; 'kötü insanlar bize zarar verecek' düşüncesiyle hareket etmiş bir küçük kahraman. 

Babası da bu vatan için görevini sürdürmekte ve 7/24 gözüne uyku girmeksizin vatan hainlerine karşı dik duranlardan.

Polis Memuru Baba Deniz Şahin, kendi telefonu ile oğlunu video kaydını alarak darbecilere karşı dik duruşlarını gösterdiler.

4 yaşındaki İbrahim Talha Şahin’in bu görüntüleri yakın zamanda en çok izlenen görüntüler arasında yer alacağa benziyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 15:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Derya sahin
Derya sahin - 8 yıl Önce

MasAllah ibrahim tallhaya halacim seninle gurur duyuyorum Turkiyemize kucuk yasta gosterdigin cabayi yurekten kutluyorum.Allah bismillah Allahu Ekber.

SIRADAKİ HABER

banner195