Title of a News Article

Küçük, Kilis’te temaslarda bulundu

 Küçük, Kilis’te temaslarda bulundu
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de yer aldığı bir açılış törenine katılmak üzere Kilis’e gitti

Kilis Organize Sanayi Bölgesinde kurulan birçok önemli hazır giyim markasının triko üreticisi Trikotek’e bağlı olan Elyaftriko adlı fabrikanın açılışına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’yle birlikte Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Küçükler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Ekonomi Bakanı Zeybekçi konuşmasında: "Bütün dünyada kriz kasıp kavururken Avrupa Birliği hemen hemen sıfır büyüme yaparken; Türkiye, 12 yıldan beri ortalama olarak her yıl üst üste yüzde 5.1 oranında büyüdü” ifadelerine yer verdi. Türkiye’nin orta vadede programlarındaki bütün hedeflerine ulaştığını belirten Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi: “Türkiye ihracatın ithalatı karşılama oranında geçtiğimiz ekim ayı sonu itibariyle yüzde 68’lik seviyeye geldi. Yüzde 70’e doğru gidiyor. Türkiye tarihinde ilk defa krizler hariç ihracatını attırarak ithalatını da düşürmeyi başardı” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açılışı yapılan fabrika davetliler tarafından gezilirken Küçükler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük tarafından davetlilere fabrika hakkında bilgi verildi.

 

Vali Küçük Kilis Valisi Tapsız’ı Ziyaret Etti

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Kilis’te katıldığı fabrika açılış töreninin ardından Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti.

Vali Küçük Kilis Valiliğinde ziyaretin anısına ilk olarak şeref defterini imzaladı. Daha sonra mevkidaşı Vali Tapsız’ın makamına geçen ikili burada bir süre görüştü. Valilik ziyaretinin ardından Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ü Şanlıurfa’ya hareketinden önce kapıda uğurladı.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195