Title of a News Article

Küçük; MÜSİAD olmazsa olmazımız

 Küçük; MÜSİAD olmazsa olmazımız
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük hafta sonu demeden inceleme, ziyaretlerini sürdürüyor. Her fırsatta yoğun bir iş temposunda çalışmalarını sürdüren Vali Küçük hafta sonları da esnafı ve STK’ları ziyaret ederek onlarla bir araya gelerek sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük son olarak MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile sabah kahvaltısında buluştu. Onuruna verilen kahvaltıya katılan Vali İzzettin Küçük, MÜSİAD yönetimi ile bir araya gelerek Şanlıurfa’nın sorunlarını konuştu.

İlin alt yapısından kentsel dönüşümüne, kış turizminden spor turizmine kadar,  sosyal ve kültürel konuların ele alındığı kahvaltıda; iş adamlarının sorunları da dile getirildi. Özellikle komşu ülkelerle olan ticari ilişkilerin arttırılması konusunda nelerin yapılabileceğine değinen Vali Küçük MÜSİAD’ın bu anlamda çok önemli bir yer teşkil ettiğini dile getirdi.

Küçük konuşmasında “ Ülkemizin gelişimi için MÜSİAD çok önemli bir yer teşkil ediyor. Sizler bizim olmazsa olmazımızsınız. Bir ilin yükselişi o ilin ekonomisinin iyi olmasına bağlıdır. Onun için GAP’ın incisi olan bu marka şehri daha iyi yerlere getirmek, ekonomik anlamda kalkındırmak ve ilimizi istenen seviyeye ulaştırmak için hep birlikte sizlerle kenetlenerek çalışmaya devam edeceğiz bu anlamda Valiliğimizin kapıları sizlere ve herkese sonuna kadar açıktır”. Dedi.

İl Başkanı Abdurrahman Yetkin İse “ Ben Sayın Valimize Yönetim Kurulu Üyelerim adına teşekkür ediyorum. Ne zaman sıkışsak kapısını çalıyoruz ve her fırsatta bizlere destek vererek sorunlarımızı çözüyor. Sayın Valimiz ilimiz için çok büyük bir şans ”  dedi.

Kahvaltıya Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin’in yanı sıra eski Milletvekili Müfit Yetkin , ve İş Adamları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2014, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195