Title of a News Article

Küçük, onları biran olsun yalnız bırakmıyor

Küçük, onları biran olsun yalnız bırakmıyor
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, hafta sonunda da Suriye’den gelen misafirleri kaldıkları Suruç Yatılı Bölge İlkokulunda ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ile birlikte geldiği Yatılı Bölge Okulunda yetkililerden süren çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Küçük Suriyeli çocukların sevgi gösterileriyle karşılandı. Burada Suriyeli misafirlerle sohbet eden Vali Küçük; dile getirilen sorunları not alarak çözümü için yetkililere talimat verdi. Vali İzzettin Küçük; çadır kentte kalan ailelerin, engelli çocukları için talep ettikleri tekerlekli sandalyelerin bir an önce temin edilmesini istedi.

Kapasitesinin arttırılmasının planlandığı Yatılı Bölge Okulundaki yeni çadırların kurulacağı alanda da incelemeler yapan Vali Küçük; basın mensuplarının soruları üzerine, kapasite arttırma çalışmalarının yeni bir göç dolayısıyla olmadığını, önceden göç etmiş olup uygun olmayan yerlerde kalanları buralara nakletmek amacıyla yapıldığını belirtti. Sınırdan getirilen yaralılar hakkında da bilgi veren Vali Küçük; on günde gelen yaralı sayısının 545 olduğunu bunların büyük bir kısmının da kurşunla yaralana kişiler olduğunu kaydederek gelen yaralılarınsa Suruç Devlet Hastanesine alındığını belirtti.

Açıklamasının ardından incelemelerini sürdüren Vali küçük; daha sonra Suruç Kaymakamlığına geçerek kriz merkezinin çalışmalarına katıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2014, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195