Title of a News Article

Küçük'ten Suruç'a müjde

Küçük'ten Suruç'a müjde
banner206

 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suruç’ta vatandaşlarla bir araya gelerek sulama müjdesi verdi.

Suruç incelemeleri öncesinde Suriye’den gelen misafirler için hazırlanan 40 bin kişilik Suruç Konaklama Tesislerini ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, tesislerdeki hastanelerde tedavi gören Suriyelileri ziyaret etti. Hasta çocuklarla yakından ilgilenen Vali Küçük, hastaların durumu hakkında çalışanlardan bilgi aldı. Hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra Vali Küçük, incelemelerini sürdürmek üzere konaklama tesisinden ayrıldı.

Suruç’a gelişinde ilk olarak Kaymakamlık civarındaki esnaf kıraathanesinde Suruçlularla bir araya gelen Vali İzzettin Küçük, vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşların sorunları doğrultusunda yetkilileri arayarak gerekli çalışmaların yapılması talimatını veren Vali İzzettin Küçük’e vatandaşlar da teşekkür etti.

İlçe ziyareti sırasında esnafı da gezen Vali İzzettin Küçük, Suruç sulaması ile ilgili Suruç halkına müjdeyi verdi. Suruç halkının en büyük talebi olan Suruç Ovasının suya kavuşmasıyla ilgili yarından itibaren ovaya su verileceğini belirten Vali Küçük, “29 Nisan tarihinden itibaren Suruç Ovasına su verilecektir. 30 Mayıs’ın sonuna kadar yaklaşık 30 bin hektar alan suya kavuşacaktır. İnşallah bereketli ve verimli bir yıl geçer. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Suruç temasları sırasında Vali İzzettin Küçük’e Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapılıel eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195