Title of a News Article

Kültür müdürlüğü yalanladı

Şanlıufra İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü, ’Urfa Kalesini Antepliler aldı’’ başlıklı haberinin gerçeği yansıtmadığı bildirdi.

Kültür müdürlüğü yalanladı
banner206
 Şanlıufra İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 'Urfa Kalesini Antepliler aldı" başlıklı haberinin gerçeği yansıtmadığı bildirdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Basın yayın organlarında çıkan "Urfa Kalesini Antepliler aldı" başlıklı haber ve içeriğinde belirtildiği üzere Urfa Kalesi'nin işletmesinin Gaziantep firması tarafından alındığı haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Kale giriş ücretleriKültür Ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 105 Müze ve Ören Yeri için '2.Aşama Müze ve Ören yerleri Gişelerinin İşletimi, Giriş Kontrol Sistemlerinin Modernizasyonu ve Yönetimi İşi' İhalesi kapsamında resmi gazete yayınlanarak ihale edilmiştir. İhale kapsamında TURSAB (TürkiyeSeyahat Acentaları Birliği-İstanbul) Türkiye genelindeki 105 Ören yerinin işletmesini almıştır. Bu kapsamda ilimizde Göbeklitepe Ören yeri girişi,Urfa Kalesi girişi, Harran Ören yeri girişi ve yeni açılacak müze girişleri Türsab'a devredilmiştir." 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2014, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195