Title of a News Article

Kurtulmuş'a hediye ettiler...

Kurtulmuş'a hediye ettiler...
banner206
 Ak Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş Partisinin Belediye Başkan aday adayları ile buluştuğu toplantıda birlik çağrısı yaptı. Programın ardından Kurtulmuş'a bazı hediyeler verildi.

13 ilçenin aday tanıtım toplantısını gerçekleştiren Ak Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş, Balıklıgölü gezdi, daha sonra Mart 2019 seçimlerine Belediye Başkan aday adayı olan bazı isimlerle bir araya geldi. Otel Elruha' da ki yemekli toplantıya İl Başkanı Bahattin Yıldız, BŞB Nihat Çiftçi ,BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül ,Milletvekillleri ile birlikte gelen Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada birlik olma mesajını verdi. Kurtulmuş "AK Parti'nin birinci özelliği yerli ve milli olmasıdır. Hiçbir kimseden emir ve talimat almaz. IMF'nin karşısında avuç açmaz. Dünyanın emperyalist güçlerine karşı diz çökmez. Egemenlerin oyunlarına itibar etmez. Egemenlerin oyunlarını milletin sayesinde ters düz eder. 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi FETÖ'cüler arkasındaki güçler, kim olursa olsun, cumhurbaşkanımız dün açıklamasında söyledi, ister DEAŞ olsun, ister PYD olsun, ister PKK olsun, kim olursa olsun biriniz değil topunuz gelirseniz de bu millet sizi göğsünde söndürür” dedi.


Ak Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş konuşmasının ardından İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Moğal tarafından takdim edilen hediyeleri kabul etti. İl Başkanı Bahattin Yıldız Tespih verirken, Eyyübiye Başkanı Moğal ise, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ,Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş ile birlikte mırra takımı hediye etti . Kurtulmuş ise, takdim edilen hediyeler için Yıldız ve Moğal'la teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2019, 20:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195