Title of a News Article

Kurtulmuş, Urfada konuştu

Kurtulmuş, Urfada konuştu
banner206

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı eylem sonrası hükümet yetkilileri Şanlıurfa’ya geldiler.

Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nurettin Nebati ve Şanlıurfa Milletvekilleri çeşitli hastanelerde tedavi gören yaralıları ziyaret ettiler. Kurtulmuş ve beraberindeki Bakanlar ile Şanlıurfa Valiliğine gelerek Vali İzzetin Küçük’ten olayla ilgili bilgi aldıktan sonra yaklaşık 2 saat süren bir toplantı yaptılar toplantıya Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Celalettin Lekesiz, İl Jandarma Alay Komutanı Selman Kömürcü ve İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı da katıldı.

Kurtulmuş, Bakan Çelik ve Vali İzzetin Küçük ile birlikte Balıklıgöl Devlet Hastanesine geçtiler hastanede yatan yaralıları ziyaret ettiler ziyaret basına kapalı olarak oldu. Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati ve Şanlıurfa Milletvekilleri ile birlikte Suruç ilçesine geçerek olay yerinde incelemelerde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 21:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çiftçi
Çiftçi - 9 yıl Önce

Bizi suryelilere ezdirdiniz suryeliler isdikletikleri gibi burda Dükan açtılar burda fuuş yatılar bar açtılar gazino açtılar burası peygamberler Şehr-i Aşiretler Şehr-i temiz urfa aileler Şehr-i burda çiftçiyi dedaşa ezdirdiniz yazık günah degilmi bu şahre nerde devlet nerde Türkiye DEDAŞ ve suryiye zülmüne kim dur diyecek

yildiz
yildiz - 9 yıl Önce

suriyelileri istemiyoruzzzzzzzzzzzzz

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142