Title of a News Article

Kuş seçim çalışmalarını sürdürüyor

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir yandan esnaf ziyareti diğer yandan seçim bürosu açılışları diğer yandan mahalle ve ev toplantıları derken gecenin geç saatlerine kadar sahada olan AK Başkan Adayı Kuş’un performansı göz dolduruyor.

AK BAŞKAN ADAYI KUŞ HAYVAN PAZARINI GEZDİ

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Hayvan Pazarını gezerek, vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi.

Sabahın erken saatlerinde Hayvan Pazarına giden AK Başkan Adayı Mehmet Kuş ilk olarak Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı Dernek Başkanı İzzet Çiftçi'yi ziyaret etti ve esnafımızın talepleri hakkında istişarelerde bulundu.

KUŞ KÜÇÜKOĞLU AİLESİNİN SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte Küçükoğlu ailesinin seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. AK Başkan Adayı Kuş, burada yaptığı açıklamada desteklerinden dolayı Küçükoğlu Ailesine teşekkür etti.

MODANLI AİLESİNDEN GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI

Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Seydi Modanlı Selçuklu Mahallesinde geniş katılımlı bir mahalle toplantısı yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte Selçuklu Mahallesindeki toplantıya katılan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek onların dilek ve önerilerini dinledi.

Modanlı aşireti olarak AK Partiye ve AK Başkan Adaylarına tam destek verdiklerini ifade eden Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Seydi Modanlı toplantıya katılan Mehmet Kuş ve Mehlet Moğal’a teşekkür ederek 31 Mart yerel seçimlerinden rekor bir oy almak istediklerini söyledi.

KUŞ’UN EV TOPLANTILARI SÜRÜYOR

31 Mart yerel seçimleri öncesi her akşam ev toplantılarına devam eden AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, On İkiler Mahallesinde Sümbül Ailesinin düzenlediği mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. 

Ayrıca AK Başkan Adayı Kuş Onikiler Mahallesinin ardından Eyyüpkent Mahallesinde Erdoğan Ailesinin, Karakoyun Mahallesinde ise Çoban ailesinin düzenlediği mahalle toplantılarına katıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2019, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142