Title of a News Article

Kutlama programına katıldılar

Kutlama programına katıldılar
banner206
Şanlıurfa'da Üstad Beddiüzzaman Said Nursi'nin vefatının 56. yılı münasebetiyle Risale-i Nur talebeleri tarafından Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da Mevlid-i Şerif okundu.

Dergâh Camiinde teravih namazından sonra düzenlenen programda başta Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (asm) ve bütün peygamberler, sahabeler, evliyalar olmak üzere ruhlarına Mevlid-i Şerif ve hatim okundu.

Mevlid etkinliğine katılmak isteyen üstadın talebeleri günler öncesinde Şanlıurfa'ya akın etti. Dünyanın ve Türkiye'nin birçok farklı yerinden Şanlıurfa'ya gelen misafirleri Şanlıurfalılar evlerinde ağırladı.

Şanlıurfa ve ilçelerinden de yoğun katılım oldu. Mevlid programına Vali Güngör Azim Tuna, BŞB Nihat Çiftçi il Müftüsü İhsan Açık, çok sayida STK temsilcileri Urfastar Gazetesi yazarı Reşat Uzun ve binlerce kişi katıldı. Programın ardından BŞB Nihat Çiftçi mevlit için Dergah camisine gelenlere tatlı ikramında bulundu 


Program, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık'ın konuşmasının ardından yapılan dualarla sona erdi.

Öte yandan mevlit programının ardından Balıklıgöl'de bulunan Bediüzzaman Said-i Nursi'nin ilk defin edildiği yer olarak bilinen kabrin başında da dualar edildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 03:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195