Title of a News Article

Lise mezunu memur alan kurumlar…

.

Lise mezunu memur alan kurumlar…
banner206
Kamu kurum ve bağlı kuruluşlarına KPSS puanı ile veya KPSS şartsız memur alımı yapılmaya devam ediyor. Yayımlanan tüm memur alım ilanlarına ve başvuru bağlantılarına erişebilir, online başvuru yapabilirsiniz...

Kamu kurum ve bağlı kuruluşlarına KPSS şartı ve KPSS şartı olmadan çok sayıda memur alımları gerçekleştiriliyor. KPSS 2016/2 tercihlerine yönelik sonuçların açıklanmasının ardından, adaylar için son derece önemli olan açıktan memur alımlarında, lise mezunu adaylara yönelik başvurulabilecek tüm ilanları ve bu ilanların başvuru bağlantılarını listeliyor olacağız. İlanların bazılarında online başvuru imkanı da bulunmaktadır. Yapılacak memur alımlarını ve devam eden memur alım ilanlarını en iyi şekilde takip etmek için mobil uygulamamızı indirmeyi ve memur adayları grubumuza katılmayı unutmayınız.

 

DEVAM EDEN TÜM MEMUR ALIM İLANLARI

1-Ağrı Eleşkirt Belediyesi

*1 adet Telefon Santral Operatörü, Niğde Alay Belediyesi 3 şoför, 1 kepçe operatörü, Gümüşhane Arzular Belediyesi 2 şoför, 3 büro memuru, 5 inşaat kalfası, Giresun Tirebolu Belediyesi 1 Kanal Ve Izgara İşçisi Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmaktadır.

 

2-Adalet Bakanlığı

810 icra katibi *Adalet Bakanlığının yayımladığı ve öncesinde merakla beklenen 810 icra katibi ilanına başvurular devam ediyor. İkamet ilindeki adliyeler aracılığıyla başvurular yapılabilmektedir.

 

3-Emniyet Müdürlüğü

 78 personel alımı *Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımlarında 15 elektrik teknisyeni, 15 sıhhi tesisat teknisyeni, 25 hizmetli ve 23 aşçı alımı yapılacak. Başvurular bizzat yapılacaktır.

 

4-Karayolları Genel Müdürlüğü

4 personel alıyor. *Eski hükümlü alımı yapılacak olup, lise mezunu olan eski hükümlü adaylar başvuru yapabilmektedir.

 

5-TEİAŞ Lise mezunu

111 memur alımı yapacak. *İlana başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek olup, en az lise mezunu olanlar başvuru yapabilirler. İlan 16 Ocak 2017 tarihinde yayımlanacaktır.

 

 6-Ceza ve Tevkifevleri

978 memur alımı yapıyor. *CTE, İKM, Ceza İnfaz Kurumu Katibi, Şoför, Sağlık Memuru, Aşçı , Kaloriferci kadrolarına memur alımı gerçekleştiriliyor. İlana başvurular 13 Ocak 2017 tarihinde sonlanacaktır.

 

7-BOTAŞ personel alıyor.

*BOTAŞ ; Mühendis, Teknisyen, Uzman Yardımcısı, Operatör, Enspektör, İtfaiye Görevlisi kadrolarına personel alımları gerçekleştiriliyor. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. (kpsscafe.com.tr)

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195