Title of a News Article

Logo resmiyete kavuştu

Logo resmiyete kavuştu
banner206

Eyyübiye Belediyesi Meclisi Haziran Ayı 2. Olağan Toplantısı bugün gerçekleşti. Yeni kurulan Eyyübiye Belediyesi için düzenlenen logo çalışması bugün mecliste oy birliği ile kabul edilerek resmiyete kavuştu.

Eyyübiye Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan Haziran Ayı 2. Olağan Toplantısı, Başkan Vekili Mehmet Bahattin Demir tarafından gerçekleşti. Oturum alınan yoklama ile başladı, alınan yoklamanın ardından gündem dışı yazılı ve sözlü önergeler okunarak ilgili birimlere aktarıldı.

Gündem dışı görüşmelerin ardından oturuma gündem maddeleriyle devam edildi. Eyyübiye Belediyesinin yeni kurulması hasebiyle, eksikliklerin giderilmesi ve alımı yapılması için araç alımı mecliste görüşüldü. 2. Oturumun ilk gündem maddesi olan araç alımı, Başkan Vekili Mehmet Bahattin Demir tarafından meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Oy çokluğu ile araç alımı konusu kabul görüldü.

Bir diğer madde ise, imar alanına giren çekme mesafesi oldu. Mecliste konuyla ilgili birim amirleri konuya ilişkin meclis üyelerine bilgiler verdi. Çekme mesafesi maddesi de imar komisyonuna aktarıldı.

Belediye mallarının haczedilmeyeceği konusu da meclise sunuldu. Bu gündem maddesi de oy çokluğu ile kabul edildi.

Etüt Proje Müdürlüğü’nün çalışma yönetmeliği de ilgili birim amirleri tarafından okunarak meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Gündemdeki bu madde de meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

2. oturumun son maddesi, yeni kurulan Eyyübiye Belediyesinin logosu çalışması oldu. 29 Nisan- 9 Mayıs tarihleri arasında tertiplenen logo yarışması 27 Mayıs’ta sonuçlanmıştı. Yapılan çalışma bugün meclise sunuldu. Logo çalışması meclis üyelerinin görüşlerine sunularak alınan yorumlardan sonra resmiyete kavuşması için meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Oylama sonucu oy çokluğu ile Eyyübiye Belediyesi için hazırlanan logo resmiyet kazanmış oldu.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çalışma Yönetmeliği, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Çalışma yönetmeliği ve Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Çalışma Yönetmeliği konulu gündem maddeleri ise bir sonraki toplantıda görüşülmesi planlandı.

Eyyübiye Belediyesi Haziran Ayı 2. Olağan Toplantı, bir sonraki toplantının tarih ve saatinin belirlenmesiyle son buldu.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2014, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195