Title of a News Article

Makam aracıyla hastaneye ulaştırıldı!

.

Makam aracıyla hastaneye ulaştırıldı!
banner206

 ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan mahallede oturan 26 yaşındaki Emine Ayaz, doğum sancıları başlayınca kaymakam Vural Karagül'ün makam aracıyla hastaneye ulaştırıldı. Doğum sancıları başlayan Behire Aloğlu, ise belediye ekipleri tarafından hastaneye ulaştırıldı.

İlçe merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Asliçayır Mahallesi'nde ilk çocuğuna hamile olan Emine Ayaz'ın doğum sancıları başlayınca eşi Nezir Ayaz sağlık görevlilerinden yardım istedi. Ancak, sağlık görevlileri yoğun kar yağışı nedeniyle yolunun kapandığı mahalleye gidemeyince Siverek Kaymakamı Vural Karagül, makam aracı ve iş makinesiyle gittikleri evde Emine Ayaz'ı alarak Siverek Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı. Yaklaşık 2 saatte hastaneye ulaştırılan ve doğumhaneye alınan Emine Ayaz'ın kayınbabası Abdullah Ayaz, gelinin hastaneye ulaştıran Kaymakam Karagül'e teşekkür etti. Kaymakam Vural Karagül ise, Emine Ayaz'ı sağ salim hastaneye ulaştırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, şöyle dedi:

"Vatandaşlarımızın talebi üzerine iş makineleri yardımı ile kapanan mahalle yolunu açarak hastamızı aldık, sağ salim hastaneye ulaştırdık. Çok mutluyum. Bizler bu makamda vatandaşlarımıza hizmet için varız."

 

1 SAATLİK ÇALIŞMA SONUNDA HASTANEYE ULAŞTIRILDI

İlçenin Altaylı Mahallesi'nde doğum sancıları tutan Behire Aloğlu'nun yardımına ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti. Mahalle yolunun kar nedeniyle ulaşıma kapanmasından dolayı hastaneye gelemeyen ikinci çocuğuna 9 aylık hamile olan Aloğlu, iş makinelerinin 1 saatlik çalışmasının ardından açılan yoldan Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142