Title of a News Article

Maşuk'un fırın ihtiyacı gideriliyor

.

Maşuk'un fırın ihtiyacı gideriliyor
banner206

Karaköprü'nün hızla büyüyen bölgelerinden olan Seyrantepe Mahallesinde (Maşuk - Toki)  bölgesinde vatandaşların fırın isteği üzerine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla 2 adet fırın yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Karaköprü Belediyesi ilçede nüfusun en yoğun olduğu mahallelerden olan Seyrantepe Mahallesinde (Maşuk- Toki bölgesi) vatandaşların fırın ihtiyacını gidermek amacıyla 2 adet fırın inşa ediyor.

Bu bölgede yaşayan vatandaşların fırın sıkıntısı yaşaması ve bu ihtiyacı gidermek için uzun bir yol kat etmek zorunda kalması üzerine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Maşuk'ta fırın yapılması için talimat verdi.

Kısa sürede önce inşaatına başlanan fırınların bitimiyle Maşuk'ta yaşayan vatandaşların fırın sıkıntısı büyük bir oranda giderilecek.

Vatandaşların her türlü ihtiyacını ellerinden geldiğince gidermeye çalıştıklarını belirten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, "Seyrantepe mahallemizde diğer adıyla Maşuk- Toki bölgemiz toplu konut alanı olan ve nüfusun hızla arttığı bir mahallemiz. Buraya yaptığımız ziyaretler ve vatandaşların başvuruları üzerine fırın ihtiyacı olduğunu gördük. Biz de vatandaşlarımızın bu elzem ihtiyacını gidermek amacıyla 2 adet fırın yapımını ihaleye çıkardık ve ihale sonrası inşaatına başlandı. İnşallah fırınlarımız yaklaşık bir ay sonra inşaatı bitirilince ihalesi yapılıp hizmete açılacak. Fırınların vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, fırın ziyareti sonrası bölgedeki vatandaşlar ve çocuklarla da bir süre sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2017, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195