Title of a News Article

Meclis üyelerine Kaşmer Kıyağı...

.

Meclis üyelerine Kaşmer Kıyağı...
banner206
Kaşmer Dağı'nı imara açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyon Üyeleri, Singapur gezisiyle ödüllendirildi.

Son dönemlerde döviz kurlarındaki hareketlilik dolayısıyla ekonomide yaşanan sıkıntılardan dolayı Maliye Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkezi tarafından tassaruf tedbirleri alırken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisinin aldığı son karar duyanları çileden çıkardı.

Şanlıurfa  Büyükşehir Belediyesi meclisince  Kaşmer Dağı'nın imara açması halen gündemdeki yerini korurken, bu kez de başka tepki çekecek bir karar  yine meclis tarafından alındı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarında, Kaşmer Dağı'nın imara açılmasında imzası bulunan İmar Komisyon Üyelerini Singapur gezisine götürülmesi kararı aldığı ileri sürüldü. 

Uzakdoğu Ülkesi Singapur'a gidecek olan meclis üyelerinin, gidiş-geliş, konaklama, yol ve harcırahlarının belediye bütçesi tarafından karşılanacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından bu gezinin iptal edilmesi isteniyor. Vatandaşlar, komisyon üyelerinin Kaşmer Dağı'nın imara açılmasından dolayı Singapur projesiyle ödüllendirildiğini ifade ettiler.

 

 -ÖZEL HABER-

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 18:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerçek urfalı
Gerçek urfalı - 5 yıl Önce

Ye kürküm ye elbet ölüm var

MEHMET
MEHMET - 5 yıl Önce

BEYAZ GÜL BAŞKANIM HEPSİNİ TÜM KADROLARI DEĞİŞTİR ÖZELLİKLE ULAŞTIRMA CAN HALAÇ

Takipci
Takipci - 5 yıl Önce

Bu gezi yetmez birde kaşmer dağında da bedava arsa verin götüren götürene

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142