Title of a News Article

Meğer olay farklıymış!

Meğer olay farklıymış!
banner206

 ŞANLIURFA'da, 10 ay önce trafik kazasında hayatını kaybettiği sanılan, ancak otopside tabancayla vurularak öldürüldüğü ortaya çıkan 45 yaşındaki Mehmet Akdemir'in cinayet şüphelisi Suriye uyruklu Muhammed Omar, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde sahte pasaportla yakalandı.

Almanya ve Bulgaristan'da otomobil satışı yapan Mehmet Akdemir, geçen yıl nisan ayında Bulgaristan plakalı otomobiliyle Gazi antep yolu üzerinde kayalıklara çarpmış olarak bulundu. Hurdaya dönen otomobilden çıkarılan Akdemir'in, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinde vücuduna isabet eden 4 kurşun ile öldüğü ve kaza süsü verildiği ortaya çıktı.

İnceleme başlatan güvenlik güçleri, Akdemir'in borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle Suriye uyruklu akrabası Muhammed Omar ile husumetli olduğunu saptadı. Yapılan araştırmada cinayetin ardından ortadan kaybolan Omar'ın, Antalya üzerinden kaçak yollarla İtalya'ya gideceği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine oluşturulan özel bir ekip Antalya'nın Alanya İlçesi'ne giderek çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonrası Omar, gizlendiği bir evde 10 yıl önce ölen kardeşi Hasan Omar'a ait pasaportla yakalandı. Gözaltına alınan cinayet şüphelisi Muhammet Omar, Şanlıurfa'ya getirildi ve sorgulamasının ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2015, 22:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195