Title of a News Article

Mehmet Akif İnan dualarla anıldı

.

Mehmet Akif İnan dualarla anıldı
banner206

Memur - Sen sendikasının kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan vefatının 16. Yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Harran Kapı Aile Mezarlığında kabri başında düzenlenen törene Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdülkadir Acar, Merhum Mehmet Akif İnan’ın kardeşi Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet İnan, Memur- Sen temsilcileri, yakınları ve sevenleri katıldı.

Mezarı başında Şanlıurfalı düşünce insanı merhum Mehmet Akif İnan’a Allah’tan rahmet dileyen ve dualarla yad eden Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, " Mehmet Akif İnan; değerleriyle, düşünce yapısıyla, Şanlıurfa'ya bıraktığı eserleriyle  ve en önemlisi ahlaklı bir yaşamın nasıl olduğunu hepimize öğretmesiyle Şanlıurfa için örnek bir insandı. Bizim için  dost, arkadaş, gönüldaş ve düşünce insanıdır. Merhum Mehmet Akif İnan'ı 16. ölüm yıl dönümünde mezarı başında rahmetle anıyoruz. Büyük zatlar, Bilim Adamları ve düşünce insanları Dünya'dan göç ettikleri zamanlarda bile geriye anlamlı eserler bırakır. Allah'tan rahmet dileyerek yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi

Merhum Mehmet Akif İnan’ın kardeşi Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet İnan ise, "Bu gün buraya gelen bütün Akif İnan sevenlerine teşekkür ediyorum. Rahmetli ağabeyim Şanlıurfa için önemli bir düşünce insanı, yazar ve şairdi. Türkiye bir ilki gerçekleştirerek Memur- Sen'in kurucu genel Başkanı Akif İnanı rahmetli anıyoruz. Buraya gelen dönül dostlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdülkadir Acar ise, "Merhum Mehmet Akif İnanı rahmetle anıyoruz. İnsanlar yapmış olduğu önemli çalışmalarıyla  geleceğe eserler bırakır. Akif İnan Hocamız da bu esleri bırakan nadide insanlardan bir tanesidir. Allah'tan Rahmet dileyerek yakınlarına başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

Kabri başında düzenlenen törenden sonra Başkan Nihat Çiftçi, Merhum Mehmet Akif İnan'ın yakınlarına başsağlığı diledi.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 18:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195