Title of a News Article

Mehmetçiğe hain saldırı:5 şehit

.

Mehmetçiğe hain saldırı:5 şehit
banner206
 Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda DEAŞ'lı teröristler, El Bab bölgesinde Türk askerlerinin bulunduğu alana bombalı araçla saldırdı. Saldırıda 5 asker şehit oldu, 9 asker yaralandı.

Suriye sınırının teröristlerden temizlenerek güvenli hale getirilmesi için geçen 24 Ağustos'ta başlatılan ve 150'nci gününe giren Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan Türk askerlerinin bulunduğu El Bab bölgesindeki birliğe, öğleden sonra DEAŞ terör örgütü saldırı düzenledi.

 

5 ASKER ŞEHİT, 9 ASKER YARALI

Saldırıda 5 asker şehit oldu, 9 asker de yaralandı. Saldırının ardından DEAŞ terör örgütü mensuplarının bulunduğu alanlar karadan ve havadan ateş altına alındı. Çatışmaların ardından yaralı askerlerin gelişi nedeniyle Kilis ve Gaziantep'teki hastanelerde alarm durumuna geçildi.

 

TSK'DAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

"20 Ocak 2017 tarihinde sabah saat 13:40 sularında, El Bab'ın Suflaniyah bölgesinde DAEŞ TÖ mensubu teröristlerce gerçekleştirilen bombalı araç saldırısı sonucunda maalesef 5 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 9 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine başlanılmıştır. Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz."

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142