Title of a News Article

Mehmetçik için camilere akın ettiler...

Mehmetçik için camilere akın ettiler...
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Fırat'ın Doğusu'na yönelik başlatılan hava ve kara harekatında mücadele eden Türk Ordusu mensubu mehmetçikler için dün gece ve bu sabah camilerde selalar okunup dualar edildi.

Türkiye geneli 90 bin camide yükselen sela sesleri tüm yurtta yankılandı. Türk Ordusunun göstermiş olduğu cesaret tüm yurtta takdirle karşılanırken, dünya tarafından merakla izleniyor.

Suriye'de Fırat'ın Doğusunda terör örgütü PKK-YPG VE DEAŞ'lı teröristlerin sivil halkı kalkan olarak kullandığı ve burada hain planlar içerisinde istihbaratını alan Türk Ordusu askeri yine bir gece ansızın gelebiliriz dedi ve havadan ve karadan operasyon başlattı. 

Türk Ordusu Suriye'de, Türk Milleti camilerde...

Barış Pınarı Harekatı adı verilen operasyon dün akşam saatlerinde başlamış olup başarılı bir şekilde planlandığı gibi sürüyor. Türk askerine dualarıyla destek veren Türk Milleti ise camilere koşarak Kur-an'ı Kerim okuyup ellerini semaya açarak dua ediyor. Türkiye genelinde 90 bin camide aynı anda sabah namazı öncesi ve sonrası Fetih Suresi okundu. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195