Title of a News Article

Memleket Meclisi'nde Urfa'nın sorunları konuşuldu

.

Memleket Meclisi'nde Urfa'nın sorunları konuşuldu
banner206

 Şanlıurfa'da farklı meslek grubunda yer alan 25 Urfalı aydından oluşan Memleket Meclisi Platformu, Şanlıurfa’nın önde gelen isimleri ile Şanlıurfa’nın sorunlarını konuşmaya devam ediyor.

Memleket Meclisi’nin bu haftaki konuğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sunay Balıklıkaya oldu. Özel bir restoranda verilen iftar yemeğinin ardından Şanlıurfa’nın sorunları ele alındı.

Gündemin birinci maddesini Urfa’nın en büyük sorunlarından birisi olan gençlik konusu oluşturdu. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Balıklıkaya, Şanlıurfa’da emniyet müdürlüğünün uyuşturucu madde konusundaki çalışmalarını anlatırken, asayiş olayları ile ilgili de bilgiler verdi. Şanlıurfa’nın genel sorunlarının da tartışıldığı toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

Bu arada Memleket Meclisi Platformu, daha önce de Şanlıurfa eski Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü ve İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’nı konuk etmişti.


Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2016, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195