Title of a News Article

Memleket meclisinde konu: Ceylanpınar

.

Memleket meclisinde konu: Ceylanpınar
banner206

Şanlıurfa'da farklı meslek grubunda yer alan ve Urfalı aydınlardan oluşan Memleket Meclisi Platformu Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı ziyaret etti.

Misafirlerini evinde ağırlayan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Şanlıurfa'nın fiziki anlamda en uzak ilçesi olmalarına rağmen gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Memleket Meclisi Platformu üyelerine teşekkür etti. Ziyarette Ceylanpınar Belediyesinin hizmetleri, Ceylanpınar'ın sosyal, ekonomik ve siyasi durumu, Şanlıurfa siyaseti ve ülke gündemine dair önemli konular konuşuldu.

 

BAŞKAN ATİLLA'YA YÖNELTİLEN SORULAR CEVAPSIZ KALMADI

Başkan Menderes Atilla, Ceylanpınar ve ailesinin kısa tarihçesini anlatarak başladığı konuşmasına siyasi hayatındaki önemli dönüm noktalarını belirterek devam ederken, kendisine yöneltilen soruları da cevapsız bırakmadı. Ayrıca Platform üyelerinin eleştiri ve önerilerini dinleyerek ilgili konuları not aldı.

 

CEYLANPINAR'DAKİ BELEDİYECİLİK KONUŞULDU

Avukat Yahya  Demirkol, yaptığı açıklamada, Memleket Meclisi olarak Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı ziyaret ettiklerini belirterek, misafirperverliğinden dolayı Başkan Atilla'ya teşekkür etti. Ceylanpınar'daki belediyecilik faaliyetlerini Başkan Atilla'dan dinlediklerini ifade eden Demirkol, "Bizler Memleket Meclisi olarak gerek eleştiri ve gerekse önerilerimizi kendisine ilettik. Umarım bu toplantımız öncelikle Ceylanpınar ve Urfa'mız için yararlı olur." dedi.

 

"ÇOK FAYDALI BİR TOPLANTI OLDU"

Belediye Başkanı Menderes Atilla'da davete icabet ederek Ceylanpınar'a gelen Platform üyelerine teşekkür etti. Memleket meselelerini konuştuklarını belirten Başkan Atilla, "İlçemizi konuştuk, Urfa'mızı konuştuk, Türkiye'yi konuştuk. Güncel sorunlarımızı konuştuk. Kendilerine Ceylanpınar'da yapmış olduğumuz hizmetleri anlattık. Öneri ve eleştirilerini dinledik. Çok faydalı bir toplantı oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 19:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195