Title of a News Article

Menderes Atilla için yürüdüler!

.

Menderes Atilla için yürüdüler!
banner206

 ŞANLIURFA’nın Ceylanpınar İlçesi'nde vatandaşlar, Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya suikast girişimini kınadı, düzenledikleri destek yürüyüşünün ardından basın açıklaması ile tepkilerini belirttiler.

Gazi Caddesi'nde ellerinde Türk bayrakları ve giydikleri ‘Gençlik başkanına sahip çıkıyor', 'Hepimiz Atilla’yız’, 'Başkanımıza sahip çıkalım’ yazılı tişörtlerle toplanan kalabalık, çarşı merkezine yürüdü. Kalabalık, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya yapılan suikast girişimlerini kınayarak protesto etti. Kalabalık adına basın açıklamasını okuyan Ceylanpınar Emekliler Derneği Başkanı İbrahim Aldırmaz, şunları söyledi:

"Bugün burada Ceylanpınar Belediye Başkanımız sayın Menderes Atilla’ya destek yürüyüşünde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ceylanpınar hepimizin. Bizler burada birlik beraberlik, kardeşlik ve akrabalık bağlarıyla huzurlu bir şekilde yaşamaya çalışıyoruz. Bizler Kürt, Arap, Türk, diye ayırıp ötekileştirmiyoruz. Kendimizi gruplara ayıramayız. Çünkü bir birimizden kız alıp vermiş, bir birimize kirve olmuş, aynı tarlada çalışıp, aynı kaptan yemek yemişiz. Allah’ın izni ile kimsenin gücü bizi ayırmaya yetmez. Çünkü bizler biriz ve beraberiz. Bilindiği üzere Menderes Atilla, göreve geldiği 30 Mart 2014 tarihinde ilçemizde tamamen demokratik olarak yapılmış olan yerel seçimlerde halkımız özgür iradesini sandıkta göstermiştir. Ancak seçimlerden itibaren 15 aylık görev süresi boyunca kendisine bir suikast ve üç suikast girişimine maruz kalan Ceylanpınar Belediye Başkanımız sayın Menderes Atilla’ya yapılan bu girişimleri nefretle kınıyor. Bunun Ceylanpınar halkının birlik, beraberlik ve kardeşçe yaşama hakkına yapılmış bir suikast olduğunu düşünüyoruz."

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, 11:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 9 yıl Önce

1 tanesi tamamda diyerleri nerden çıktı bırakın artık bu yalanları işiniz gücünüz olmuş yalan

misafir
misafir - 9 yıl Önce

Hadi canım başka işiniz yok

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142