Title of a News Article

Mesaisini Urfanın sanayisi için harcıyor...

.

Mesaisini Urfanın sanayisi için harcıyor...
banner206

  


Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Organize Sanayi Bölgelerinin yeşile kavuşması için Gaziantep yolu üzerinde ağaç dikme çalışmalarını başlattı. 

 

Aynı zamanda Yönetim Kurulu başkanı olduğu Organize Sanayi Bölgesinin yeşile kavuşması adına talimat veren Vali İzzettin Küçük, bu kapsamda ilk fidanı da kendisi dikti. Dan önceden Orman Bölge Müdürlüğüyle yapılan protokolle yeşillenecek olan Organize Sanayi Bölgesi yol güzergâhıyla da yeşil bir görüntü elde edecek. İlk etapta 5 bin fidanın dikileceği yaklaşık iki kilometrelik yol güzergahı daha sonra yapılacak fidan dikim çalışmalarıyla uzatılacak. 

Organize Sanayi Bölgelerinin de yeşiller içinde olabileceğini göstermek adına bu çalışmaları başlattıklarını kaydeden Vali Küçük; Şanlıurfa sanayisinin yeşiliyle de adından söz ettireceğini belirtti. 

Fidan dikiminin ardından Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları da gezen Vali Küçük, büyüyen Şanlıurfa sanayisinin açılan fabrikalarla birlikte istihdamda büyük bir görev üstleneceğini dile getirdi. 


Vali İzzettin Küçük, fabrika ziyaretlerinin ardındansa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne geçerek yapılan son çalışmalar hakkında Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oktay Yaşar’dan bilgi aldı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2015, 23:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195