Title of a News Article

Metrolife Hastanesinden müjde…

.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde yer alan ve tam donamlı hastane olma kapasitesi ile Şanlıurfalıların hizmetine giren Özel Metrolife Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Karakucak, 3 gün SGK ekranının kapanması esnasında kendilerini yalnız bırakmayan Şanlıurfalılara teşekkür ederek, Acil servislerde muayene ücretlerinde indirime gidildiğinin müjdesini verdi.

Özel bir mekanda gerçekleşen basın toplantısına Özel Metrolife Hastanesi Başhekimi Doktor Cengiz Karakucak, Hastane Doktorları, kentte görev yapan yerel ve ulusal gazete TV Temsilcileri katıldı.

 Şanlıurfa’da kısa sürede sağlık alanında verdiği destek ile çığır açan Özel Metrolife Hastanesinin Başhekimi Doktor Cengiz Karakucak, Şanlıurfa halkına teşekkür ederek zor zamanlarında kendilerini yalnız bırakmadığı için minnet borçlu olduğunu söyledi.

 Şanlıurfa’daki kapanan hastanelere yönelikte kısa bir açıklama yapan Özel Metrolife Hastanesi Başhekimi Cengiz Karakucak, Gaziantep’ten özel bir hastanenin gelip Şanlıurfa’da reklam yapmasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, Şanlıurfa’ya sahip çıkılmalı dedi.

 25-28 Ocak 2017 tarihleri arasında eksik evrak nedeniyle SGK ekranı kapandığını hatırlatan ve bilgilendirmede bulunan Kadın Doğum Hastalıkları Uzmanı Veysel Toprak, Şanlıurfalıların desteklerinden dolayı muayene ücretlerinde indirime gidildiğini duyurdu.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2017, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195