Title of a News Article

Meydan doldu...

 Meydan doldu...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Rabia Meydanında düzenlenen Grup Dergah’ın  ilahi konserine ve Ramazan Sokağına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağında vakit geçiren ve alış veriş yapan vatandaşlar, Rabia Meydanı konser alanında Grup Dergah’ın İlahilerini dinleyerek, iftardan sonra meydandaki etkinliklere  akın etti.

Sıcak yaz mevsiminde oruçtan etkilendiklerini, Büyükşehir Belediye tarafından düzenlenen etkinliklerle hem ramazanın ruhuna uygun hem de zaman geçirme adına faydalandıklarını belirten meydandaki etkinliklere katılan Mehmet Aslan; “Rabia Meydanında Belediyenin ramazan etkinlikleri güzel oluyor. Bu tür kültürel faaliyetlerin olması çok sevindirici. Bu faaliyetlerin devam etmesini istiyoruz” dedi.

Ailece Meydandaki etkinliklere katılan Bekir Parmaksız ise; “Gündüz sıcak havadan dolayı dışarı çıkamıyoruz. Bu etkinliğe katıldık. Belediyeye teşekkür ediyoruz” dedi.

Aliye Aydın ise Büyükşehir Belediyesinin güzel etkinlikleriyle geceyi değerlendirdiklerini ifade etti.

Eyyüp Azlal ise böyle bir etkinlikten dolayı Belediye yetkililerine teşekkürlerini ifade etti. Etkinliklere eşi ile katılan Mahmut Dedecan ise ailecek zaman geçirebildikleri bir ortam oluşmasından dolayı mutlu olduklarını belirttiler. 

Öte yandan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Büyükşehirle her gün etkinlik programlarının devam edeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2014, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142