Title of a News Article

Milletvekili Bağlı iddialı konuştu!

.

Milletvekili Bağlı iddialı konuştu!
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mazhar Bağlı, Şanlıurfa’daki OSB’lerde yapılacak yatırımlarla birlikte istihdam sayısının 100 Bini bulacağını söyledi.

ABDÜSELAM YAVUZ
Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı’nın bugünkü durağı Organize Sanayi Bölgesi oldu. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oktay Yaşar ve Organize Müteşebbis Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İletmiş’i makamında ziyaret eden Milletveli Bağlı, OSB’lerdeki yatırımlarla ilgili bilgiler aldı. Vali Yardımcısı Uğur Sezer’in de eşlik ettiği Bağlı, daha sonra da 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgelerindeki fabrikaları ziyaret ederek, iş adamları ile görüştü. İş Adamlarının sıkıntılarını dinleyerek notlar alan Bağlı, daha sonra da 3. OSB’deki altyapı çalışmalarını inceledi.

Milletvekili Bağlı, yaptığı açıklamada, AK Parti Hükümetinin uygulamış olduğu ‘Teşvik Paketi’ ile birlikte son yıllarda Şanlıurfa’da yatırımların arttığına dikkat çekti. 1. ve 2. organize sanayi bölgelerinin dolduğunu ve 3. OSB’ye de yeni yatırımların olacağını vurgulayan Bağlı, “Şuanda OSB’lerde 25 Bin civarında insanımız istihdam ediliyor. İnşallah yeni yapılacak yatırımlarla birlikte OSB’lerdeki istihdam sayısı 100 Bine ulaşacaktır” dedi.

İş adamlarına çağrıda bulunan Bağlı, “Tüm iş adamlarımızın Şanlıurfa’da yatırım yapmasını arzuluyoruz.  Urfa’ya yatırım yapacak tüm iş adamlarımıza her türlü kolaylığı sağlamaya hazırız” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2015, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195