Title of a News Article

Milletvekili Gök iddialı konuştu

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 1. turda yüzde 50-55 oranında oy alarak Çankaya Köşkü’ne çıkacağını iddia etti. 

UĞUR BUDAK
Skytürk 360 televizyonuna konuk olan Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, ilk turu 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Gök, canlı olarak yayınlanan programda, Çözüm Süreci ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi.

Çözüm Sürecine vurgu yapan Gök, “Ülkemiz açısından somut adımların atılması bakımından önemlidir. AK Parti iktidarı olarak bizler 2002 yılı ve sonrasında atmış olduğumuz bütün adımlarla aslında süreci bugüne kadar bir manada getirme iradesini gösterdik. Çözüm Süreci ile ilgili TBMM’ye gelecek 6 maddelik yasa son derece önemlidir” dedi. 

“Herhangi bir alana sıkıştırılmış bir şekilde siyaset yapmıyoruz”
Gök, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinerek, konuşmasında şunları kaydetti;

“Doğu, Güneydoğu Kürt Halkının, Sayın Başbakan’a olan sevgisi ve muhabbeti tartışmasızdır. Sayın Başbakanımızın da Doğu ve Güneydoğu’ya, Kürt halkına olan sevgisi ve muhabbeti tartışmasızdır.Bunu meydanlarda görüyoruz, bunu Urfa’da görüyoruz, bunu Diyarbakır’da görüyoruz, bunu 81 ilde var olmanın bir gereği olarak bunu net bir şekilde görüyoruz. Biz herhangi bir alana sıkıştırılmış bir şekilde siyaset yapmıyoruz. Biz Cumhurbaşkanlığına ait de bir paket getirmiş değiliz. Hiçbir zaman seçime endeksli paketler getirmeyen bir parti düşünürseniz, birinci parti ilkesel bir parti olarak AK Parti’dir. Çözüm Sürecinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik endeksli bir yönü yok.”

Gök, Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 1. turda yüzde 50-55 oranında oy alarak Çankaya Köşkü’ne çıkacağını iddia etti.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2014, 14:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
m osun
m osun - 10 yıl Önce

Suruc sulama pirojesi bitmeden sirketler ceza yemesin diye yalan acilis yapti akp cunku akp bunlarin ortagi ya vatandasin zarari

SIRADAKİ HABER

banner195