Title of a News Article

Milletvekili Kaçar’dan 23 Nisan kutlama mesajı

 Milletvekili Kaçar’dan 23 Nisan kutlama mesajı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Kaçar mesajında; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletimizin verdiği kurtuluş ve varoluş mücadelesi içinde büyük fedakârlıklarla kurulan ve milli mücadelenin merkezi olan TBMM, milletimizin bağımsızlığının ve bu konudaki kararlılığının en önemli sembolüdür” diyerek, şunları kaydetti:

“Bu bayram, milli iradenin egemen kılındığı ve bunun üstünde bir gücün tanınmadığını ilan ederken, diğer taraftan da yarınlarımızın güvencesi en değerli varlıklarımız çocuklarımıza eşsiz bir armağandır. İnanıyorum ki, bütün çocuklarımız bu çağrıdaki ruh ve şuurla geleceğin müreffeh Türkiye’sini inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir. Milli ve manevi değerlerine bağlı, yeni düşüncelere açık, üreten, paylaşan ve aydın olarak yetişen her nesil ülkemizi her alanda daha da ileriye götürecektir.”

Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir ve milletin kendi egemenliğine her zaman sahip çıkacağını belirten Kaçar, “Geleceğe bırakabileceğimiz en güzel miras; daha güzel, daha özgür ve daha huzurlu bir Türkiye olacaktır. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Milli Mücadeleye emeği geçmiş olan herkesi rahmetle anıyor, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 11:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
salih polat
salih polat - 10 yıl Önce

helal olsun milletvekilimize

SIRADAKİ HABER

banner195