Title of a News Article

Milletvekili Yıldız, Suruç’u karış karış geziyor

.

Milletvekili Yıldız, Suruç’u karış karış geziyor
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Suruç İlçesinde referandum çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız,  Pazar günü yapılacak halk oylaması için seçim bölgesi Suruç İlçesinde ‘evet’ için destek arayışını sürdürüyor. Hürriyet, Sarayaltı, Yenişehir ve Orta Bostancılar Mahallelerini ziyaret eden Milletvekili Yıldız, vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar günü yapılacak referandumun öneminden bahseden Yıldız, bu seçimde ülkenin geleceği için mutlaka ‘evet’ oyu kullanılması gerektiğini söyledi.

‘El ele daha güzel günlere’ sloganıyla referandum gezilerini sürdürdüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, “Referandum çalışmalarımızı Suruç İlçesini karış karış gezerek, Pazar günü yapılacak halk oylamasında neden evet dememiz gerektiğini anlattık. AK Parti Suruç İlçe Teşkilatımızla ile birlikte, görüştüğümüz vatandaşlardan evet sözünü alıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun, kararımız net, oyumuz evet olsun istedik” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142