Title of a News Article

Milletvekili Yıldız’dan Suruç’a müjde…

.

Milletvekili Yıldız’dan Suruç’a müjde…
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Suruç İlçesinde 2017 sonuna kadar yaklaşık 300 Bin m2 parke taşı döşeneceğini müjdeleyerek, "Yıl sonuna kadar çamurlu sokağımız kalmayacak" dedi. 

OSMAN KAYA
Suruç Kaymakamı olarak ilçeye atanan ve aynı zamanda Suruç Belediye Başkanvekilliği görevini de yürüten Ferhat Sinanoğlu, göreve başladığı günden buyana Suruç’u modern bir ilçeye dönüştürmek için büyük çaba sarf ediyor. Sinanoğlu ve ekibi, özellikle kış aylarında çamurdan geçilemeyen yolları parke taşı ile donatıyor. Asfaltlama seferberliğinin de başlatıldığı Suruç’ta, park ve bahçeler onarılıyor. Parklarda bulunan çocuk oyun alanları da yenileniyor. İlçe merkezine çok sayıda oturma bankları da konuldu. Ayrıca ilçede zabıta ekipleri de denetlemelerini sürdürüyor.

Bu arada AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, konuyla ilgili, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Suruç İlçesinde ilk etapta 100 Bin m2, ikinci etapsa ise yani 2017 yılının sonuna kadar da yaklaşık 300 Bin m3 parke taşı döşeneceğini belirterek, “İnşallah bu yılın sonuna kadar çamurlu sokağımız kalmayacak” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 12:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet bozan gümüş suruç
Mehmet bozan gümüş suruç - 7 yıl Önce

Allah seni başımızdan eksik etmesin saygılar abim

irfan
irfan - 7 yıl Önce

her şeyiyi işyok milet aç miilet iş istiyor sn vekiller miiletin sesini doyun bu miilet perişan

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142