Title of a News Article

Minik öğrenciler fidanlarla parkı yeşillendirdi

.

Minik öğrenciler fidanlarla parkı yeşillendirdi
banner206

Haliliye Belediyesi ile Yunus Emre İMKB İlkokulu arasında yapılan ortak çalışmayla 1’inci sınıfta öğrenim gören 40 öğrenci, Sırrın Mahallesinde yapılan yeni parkta çam fidanlarını toprakla buluşturup can suyunu vererek parkın yeşillenmesine katkı sağladı.

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sırrın Mahallesi Köylükent bölgesinde 5 bin metrekare alan üzerine yeni park alanı yapıldı. 10 ayrı çeşitten yaklaşık 150 ağacın dikildiği parkta, yeşillendirme çalışmalarına minik öğrencilerde dahil edildi. Yunus Emre İMKB İlkokulunda eğitim öğrenim gören 40 birinci sınıf öğrencisi, servislerle alınarak yapılan parka getirildi. Öğretmenleri ve velilerinin de yer aldığı programda, Haliliye Belediyesi görevlileri tarafından minik öğrencilere fidanları nasıl dikmeleri gerektiği anlatıldı.

Minik öğrenciler daha sonra kendilerine verilen çam fidanlarını, görevlilerin de yardımıyla toprakla buluşturdu. Öğrenciler, diktikleri fidanlara can suyunu da vermeyi unutmadı. Parktaki yeşillendirme çalışmalarına katkı sunan minik öğrencilere, ağacın ve yeşilin önemi de anlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195