Title of a News Article

Mirkelam, 23 Nisan'ı ve Ramazan'ı Tebrik Etti

Mirkelam, 23 Nisan'ı ve Ramazan'ı Tebrik Etti
banner206

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100’üncü yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik eden Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, bu bayramın dünya çocuklarına armağan edilmiş tek bayram olduğunu söyledi.

Türk Milleti’nin büyük bir mücadele ve irade ortaya koyarak elde ettiği başarılarının bir halkası olan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilanı ve halk iradesinin tecellisi olan TBMM’nin açılışının tarihin seyrini değiştiren hadiseler olduğunu belirten Mirkelam, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik etti.

Mirkelam, mesajında şunları ifade etti, “Bundan 100 yıl önce açılan TBMM, egemenliğin kayıtsız şartsız milletimize teslim edildiği bir bağımsızlık günüdür. Bu önemli günün sonsuza kadar hatırlanması amacıyla geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, nesilden nesile ulaşan milli bilincimizin yaşatılması anlamında büyük önem taşımaktadır.

Değerli Birecikliler, bugünün çocukları yarının büyükleri sevgili çocuklar.

Bu anlamlı günde bütün çocukların kalplerinin aynı gün, aynı heyecan için çarpması çok gurur verici, Atatürk sevgisi, vatan sevgisi ve bayrak sevgisi ile dolu yüreklerinizin heyecanını coşku ile paylaştığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızın 100. Yılı kutlu olsun!

Gün milli birlik ve beraberlik günü. Ülke olarak Covid-19 salgını dolayısıyla bir arada olamazsak bile, siz yüreği büyük çocuklarımız evde kalarak birlik ve beraberliğimize destek olduğunuz için sizleri yanaklarından ve gözlerinizden öpüyorum.

Gelen mübarek Ramazan ayınızı kutluyor, ülkemiz için güzel dualarda buluşmayı ümit ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2020, 00:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195