Title of a News Article

Mirkelam’dan Çanakkale Zaferi mesajı

 Mirkelam’dan Çanakkale Zaferi mesajı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Mahmut Mirkelam, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mirkelam, yayınladığı mesajında, düşmanı dize getiren inancın siperleştiği, sonu olmayan bir başlangıcın destanlaştığı tarihin 100.yıl dönümünde olduğumuzu belirterek, “Çanakkale Zaferi askeri bir savaş başarısı olmasından öte "Ya istiklal ya ölüm" diyerek vatan müdafaasında yer almış milletimizin dünya tarihine altın harflerle kazıdığı bir mücadeledir. 18 Mart Çanakkale geçilmez gerçeğini tarihe mal eden ve binlerce şehidimizin kanla yazdığı, dünya tarihini değiştiren azmin mücadelesi, eşi benzeri olmayan asırlık bir destandır Çanakkale” dedi.

Mirkelam, “Vatan sevgisinin, cesaretin ve en yüksek fedakârlıkların sergilendiği 18 Mart Çanakkale zaferinin ve şehitler gününün yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyor, bağımsızlık ruhunun ve zafer bilincinin yüreklerimizde hiç solmaması temennisiyle Çanakkale Zaferimizin 100. yılını kutluyorum” diye ifade etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195