Title of a News Article

Mirkelam’dan sağduyu çağrısı

.

 Mirkelam’dan sağduyu çağrısı
banner206

Hakkari-Dağlıca ve Iğdır’daki terör saldırılarını lanetleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, bugünlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu belirterek,  vatandaşlara sağduyu çağrısında bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, yaptığı yazılı açıklamada, Dağlıca ve Iğdır’da PKK terör örgütü tarafından yola döşenen bombaların patlatılması sonucunda şehit olan asker ve polislere Allah’tan rahmet, yaralı güvenlik güçlerine ise acil şifalar diledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne kast eden bu saldırıların, hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını dile getiren Mirkelam, “Türkiye’nin milli birlik ve beraberliğine yapılan bu saldırıları şiddet ve nefretle lanetliyoruz. Hakkari-Dağlıca ve Iğdır’da güvenlik güçlerimize yönelik yapılan bu hain saldırılar, bizleri derin acı ve üzüntüye boğmuştur. Birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan bu tür saldırılarla daha öncede karşılaşan milletimiz, dün olduğu gibi bugün de bunların üstesinden gelecek kudrettedir. Bu saldırılarda şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rağmen, saldırılarda yaralanan asker ve polislerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Bugünlerde, birlik ve bütünlüğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu dile getiren Mirkelam, “Terör saldırıları karşısında her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duymaktayız. Terör saldırıları karşısında daha sıkı kenetlenerek, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Herkesi bu konuya sağduyulu olmaya davet ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 12:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
adam gibi adam
adam gibi adam - 9 yıl Önce

bu adamı Birecik te sıraya soksunlar Urfa 9 mv çıkarır

SIRADAKİ HABER

banner195