Title of a News Article

MİSİAD büyük oynuyor!

MİSİAD büyük oynuyor!
banner206
 Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı A. Gökhan Gökmen, dernek olarak Kosova ve Makedonya’ya bir iş gezisi düzenleyeceklerini söyledi.

MİSİAD Şube Başkanı A. Gökhan Gökmen, yaptığı yazılı açıklamada, MİSİAD ve Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya) olarak Türkiye ve Balkan ülkeleri arasındaki ekonomik işbirliğini güçlendirmek ve işadamlarının yurtdışına açılımını sağlamaya yönelik faaliyetlerinin devam ettiğini vurgulayarak, bu kapsamda 17 - 22 Mayıs 2015 tarihleri arasında Kosova ve Makedonya’ya bir iş gezisi düzenleneceğini kaydetti.

Gökmen, geziye ilişkin şunları ifade etti; 

Kosova İşadamları Derneği (SHAKID) & Makedonya Türk İşadamları Birliği ile ortaklaşa organize edeceğimiz iş gezisinde Makedonya ve Kosova’nın ekonomik ve ticari potansiyeli, yatırım ve altyapı projeleri, yatırım imkânları ve mevzuatı hakkında bilgi alınması ve işbirliği imkanları hedeflenmektedir.

Gerçekleştirilecek olan iş gezi programında Makedonya Başbakanı, Makedonya Kalkınma Bakanı, Kosova Kamu Yönetimi Bakanı, Kosova Sanayi Bakanı, Ticaret Odası Başkanları, yerel yetkililer, meslek kuruluşları temsilcileri ve işadamları ile görüşmelerin yer alması planlanmaktadır.

Bu iş gezisine katılmayı arzu eden kişi ve kurumların en geç 02 Mayıs 2015 günü mesai saati bitimine kadar teyitlerini 0.414.3128787 iletmeleri gerekmektedir.”

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 20:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195