Title of a News Article

MİSİAD’dan engelli derneklerine ziyaret

 MİSİAD’dan engelli derneklerine ziyaret
banner206

3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle, Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Gökhan Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri, bazı engelli derneklerini ziyaret ederek Engelliler gününü kutladılar.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle yapılan ziyaretler kapsamında, Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Veysi Fırat, Sosyal Yardımlaşma Görme Engelliler Derneği Başkanı İsmail Dünya, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapşık makamlarında ziyaret edildi.

Yapılan ziyaretlerde MİSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Gökhan Gökmen, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Büyükfırat, Halil Öncel, Osman Mutlu, Sefa Ayaydın, Ömer Ağ, Cengiz Bakır ve Genç MİSİAD Başkanı Abdurrahman İşçi, Ömer Haktankaçmaz günün anlam ve önemini belirten birer fincan takımı hediye ettiler.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü için,” her insan birer engelli adayıdır, yeter ki kalplerimizde sevgi engeli olmasın” diyen MİSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Gökhan Gökmen, “Yeni kurulan bir dernek olarak, ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu anlamda bugüne özel de engelli kardeşlerimizi ziyaret ettik. Hem sorunlarını dinledik, hem de kurmuş olduğumuz derneğin amaçlarından kendilerine bahsettik. Ben, şahsım ve yönetimim adına Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum ve her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olarak engelleri aşmaları konusunda onlara köprü olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195