Title of a News Article

MİSİAD’tan Viranşehir’e çıkarma

 MİSİAD’tan Viranşehir’e çıkarma
banner206

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Gökhan GÖKMEN ve yönetim kurulu üyeleri; Osman Mutlu, Halil Haktankaçmaz, Mehmet Büyükfırat ile Viranşehir ilçe belediye başkanı ve kaymakamını makamlarında ziyaret etti.

Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin ve Filiz Aydın ile görüşen Gökhan Gökmen, organize sanayi bölgesi ile ilgili detaylı bilgi aldı. Tarıma dayalı sanayinin gelişmesi için yatırımın ilçelerde yoğunlaşması gerektiğini belirten Gökmen,  yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe de fizibilite çalışmaları yapılacağını sözlerine ekledi.

Cin, yapılacak her yatırımın bölge insanına katkı sağlayacağını ve belediye olarak tüm birimlerin bu çalışmalara destek vereceğini söyledi.  Organize sanayi bölgesine sahip tek ilçe olan Viranşehir’de domates, biber, firik, süt ve süt ürünleri tesisleri kurularak ürünlerin yüksek kalitede üretilebileceğini sözlerine ekleyen Cin,  vatandaşın bu noktada işsizlik sorunun çözüleceğini de belirtti. MİSİAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Cin, işbirliklerine her zaman açık olduklarını ekledi.

 Ardından Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Çiter ile görüşen Gökmen ve yönetim kurulu ilçede yapılacak projelere MİSİAD olarak destek verdiklerini söyledi. Çiter de görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek iş adamlarının bu bölgelerde daha aktif rol almaları gerektiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195