Title of a News Article

Modern binada sona doğru!

Modern binada sona doğru!
banner206

Paşabağı Mahallesi’nde yapımı devam eden 10 katlı Ticaret Borsası inşaatında sona doğru gelindi. 3 bin 996 metrekare alan üzerine kurulan ve ince işleri kalan Ticaret Borsası’nın, yılsonuna doğru bitirilmesi planlanıyor.

İBRAHİM HALİL ŞEKER
Şanlıurfa Ticaret Borsası inşaatının dış cephesindeki çalışmalar sona erdi. Kentin en prestijli binaları arasında yer alan Ticaret Borsası binasının, yıl sonuna kadar bitirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Şanlıurfaspor Tesislerinin eski yerinin yan tarafında yapılan modern binada, ince çalışmaların yapıldığı öğrenildi. Bu çalışmaların sona ermesinin ardından yapılacak olan çevre düzenlemesi ile birlikte Ticaret Borsası’nın yeni yerinde hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yapılan inşaatla ilgili yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’ya ve borsa üyelerine son teknolojik sistemlerle donatılmış yeni bir hizmet binası kazandıracaklarını söyledi. Amaçlarının Şanlıurfa’ya ve borsa üyelerine kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirten Kaya, Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın işlem hacmi yönünden de Türkiye’deki borsalar arasında 5. Sırada yer aldığını hatırlattı.

Şanlıurfa’ya yakışır bir bina kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Kaya, “Yeni hizmet binamızın çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Modern binamızın bu yıl sonuna doğru bitmesini arzuluyoruz” dedi.

 

10 Kattan oluşuyor
Bu arada Paşabağı Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın Yeni Hizmet Binası 10 katlı olacak. İki Bodrum, zemin, asma kat ve 8 normal kattan oluşacak olan yeni hizmet binasının içerisinde; bin kişilik konferans salonu, laboratuarlar ve satış salonları da yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2014, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195