Title of a News Article

Muhtarlardan, Demirkol’a teşekkür

Muhtarlardan, Demirkol’a teşekkür

Muhtarlardan, Demirkol’a teşekkür
banner206

Haliliye Belediyesi tarafından 6 mahalledeki çok amaçlı kültür evinin tefrişat işleminin tamamlanmasıyla birlikte mahalle muhtarları Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla nüfusu 300’ün üzerinde olan kırsal mahallelerde yapılan çok amaçlı kültür evleri, vatandaşların hizmetine sunuldu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü de, tamamlanan kırsal mahallelerdeki çok amaçlı kültür evlerinin tefrişat çalışmalarını gerçekleştiriyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaptığı çalışmaları altı mahallede daha tamamladı.

Balkatan, Diktaş, Halime, Konaç, Uluhan ve Üçkuyu mahallelerinde tamamlanan çok amaçlı kültür evleri, halı ve klimalarının takılmasıyla birlikte mahalle sakinlerinin kullanımına açıldı. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Haliliye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Kültür evi tamamlanan Balkatan Mahallesi Muhtarı İsmail Kırmızı, “Taziye evimiz bitti. Halılar serildi, parke taşları döşendi. Haliliye Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi.

Uluhan Mahalle Muhtarı Hasan Beşdağ ise şunları söyledi: “Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a, mahallemizde yapmış olduğu kültür evi için çok teşekkür ediyorum. Kültür evinin halı ve klima ihtiyaçları tamamlandı. Bundan dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz.”

Halime Mahalle Muhtarı Aziz Demir de, şöyle konuştu: “Belediye başkanıma teşekkür ederim. Taziye evimizin klimaları takıldı. Halıları döşendi, Taziyeevi’nin çevresi yapıldı.

Diktaş Mahalle Muhtarı azası ise “Haliliye Belediyesine öncelikle çok teşekkür ediyorum. Taziyeevi’nin halıları olsun klimaları olsun her şeyi tamamlandı. Bütün çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2017, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142