Title of a News Article

Muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde, Kaymakamlar, İl Müdürleri, Yerel Yöneticiler ile muhtarları bir araya getirmeye ve dile getirilen sorunları çözmeye yönelik toplantılar düzenleyen Vali Abdullah Erin, Halfeti’de muhtarlar ile bir araya geldi.

Daha önceki toplantılarda mahallelerin kanalizasyon, su, yol gibi altyapı hizmetlerindeki sorunları çözmeye yönelik kararlar aldıklarını ve bu yönde çalışmaların devam ettiğini belirten Vali Erin, bu toplantıda da dile getirilen sorunları çözmek için imkanlar ölçüsünde çaba sarfedeceklerini söyledi.

Muhtarların ilettiği talepleri not alan ve ilgili il müdürleriyle paylaşan Vali Erin, Halfeti’nin Kaymakamlık ve Belediye hizmetleriyle kavuştuğu yatırımlara dikkat çekti.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimleri için alınan güvenlik tedbirlerinden de bahseden Vali Erin, seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde, demokratik bir anlayışla gerçekleşmesi için herkesin hassasiyet göstermesi gerektiğini belirterek, “Özellikle muhtarlarımız, seçim süresince vatandaşlarla bir arada bulunarak seçimin huzur içinde geçmesi için üzerlerine düşen vazifeyi yerine getirmelidir” dedi.

Türkiye’nin kırk yıldır başına bela olan terör örgütünün bitme noktasına geldiğini, diğer terör unsurlarıyla da yapılan kararlı ve yerinde mücadele sayesinde teröre katılımın neredeyse sıfırlandığını ifade eden Vali Erin, “Kürt çocuklarının, evlatlarımızın dağlarda, şuralarda buralarda Siyonistlere, İsrail’e, Amerika’ya, batıya hizmet ettirilen ve onların amaçlarına hizmet eder olmak yerine, devletine, milletine fayda sağlayan gençler olarak yetiştiğini görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizi artık dağlarda Siyonist zihniyetin değirmenine su taşıyanlar olarak görmek istemiyoruz. Kırk, elli senedir bu bölgede yönlendiricisi ve besleyicisinin kim olduğunu bildiğimiz terör örgütünden en fazla zarar gören bu bölgenin insanıdır. Dönüp geriye baktığımızda, tamamen yersiz ve lüzumsuz, başta Kürt kardeşlerimiz olmak üzere milletimize bu ezayı, sıkıntıyı yaşatan mahfil ve dinamiklerin yerli olmadıklarını, Kürt kardeşlerimizin iyiliklerini düşünmediklerini, iplerinin başkalarının elinde olduğunu görüyoruz. Onların, bizim ve çocuklarımızın çıkarı için çalışmadıklarını görmemiz lazım. Çoluk çocuğumuzun hiçbir tanesini, bu zalimlere, bu hainlere, bu emperyalist, Marksist, Leninist, Allahsız, Kitapsız örgütlere teslim etmememiz lazım. Bunun mücadelesini ortaya koymamız lazım. Bizim çocuklarımız bu memlekette Vali olmak, Kaymakam, komutan, öğretmen, doktor, bilim adamı olmalı” diye konuştu.

HARRAN’DA MAHALLE TOPLANTILARI

Halfeti’deki muhtar toplantısının ardından Harran ilçesine geçen Vali Erin, ilçenin Meydankapı mahallesinde bir ev toplantısına katıldı. Vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal eden Vali Erin, daha sonra Orta Konacık ve Damlasu köylerinde vatandaşları ziyaret etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195