Title of a News Article

Ne gelen var ne giden…

.

Ne gelen var ne giden…
banner206
Şanlıurfa’da 22 Ağustosta çıkan yangın sonucunda işyeri yanan esnaf Cengiz Hızar, imkanlarının olmadığını ve devletten yardım beklediklerini söyleyerek, “Bayramın 2. Günü dükkanımız yandı. İçerde 17 tane makinem ve bir sürü de kerestem vardı, yandı. Fevzi başkan Allah razı olsun geldi, dükkanı anahtar teslim yapacağına dair söz verdi. Aradan 6 ay zaman geçti, dükkanımızı açamadık” dedi.

Şanlıurfa’da 22 Ağustos 2018 tarihinde meydana gelen yangın sonucunda Oduncu Pazarı Bölgesindeki 6 dükkan yanmıştı. Çıkan yangın sonrasında esnaf yaralarını sarmaya çalışırken, belediyeler de destek olacaklarını açıklamıştı.

Aradan geçen zamanın ardından Ajans Urfa’ya konuşan Esnaf Cengiz Hızar, çatı ve duvarların yapıldığını ancak kapılar konusunda sorunlar yaşadıklarını belirterek, “Bayramın 2. Günü dükkanımız yandı. İçerde 17 tane makinem ve bir sürü de kerestem vardı, yandı. Fevzi başkan Allah razı olsun geldi, dükkanı anahtar teslim yapacağına dair söz verdi. Aradan 6 ay zaman geçti, dükkanımızı açamadık. Elde avuçta hiçbir şey kalmadı. Duvarları, çatıyı ve yeri bitirdiler. Yanda 2 komşumuz vardı, onları da yaptılar. Şimdi kapı aşamasına geldiler. Artık yapamayacaklarını söylediler. Bizde de imkan olmadığı için şu anda kapılara demir atıyoruz, yanan tahtalarımızdan kalanları buraya yapacağız ki belki biraz malzeme koyacağız çünkü güvenliği olmayan bir yer. Kapım olsa belki getirir biraz malzeme indiririm. Şu anda kapım yok imkanım da yok” ifadelerine yer verdi.

 AJANS URFA

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195