Title of a News Article

"Ne söz verdiysek onu yapacağız"

.

"Ne söz verdiysek onu yapacağız"
banner206

Şanlıurfalıların yaz aylarında vazgeçilmez adreslerinden biri olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çatak Sosyal Tesisleri, son yapılan revize çalışmaları ile birlikte sezona hazır hale getirildi.

Kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de mesire ve park alanlarındaki çalışmalarına aralıksız devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının yaklaşması ile birlikte bölge halkının en uğrak adresleri arasında yer alan Bozova Çatak'ta son hazırlıklarını tamamladı.

Bölgedeki vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Çatak Sosyal Tesislerine giden güzergahı asfaltlayarak revize eden Büyükşehir Belediye Ekipleri, çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp mevcut yolu ulaşıma açtı.

Bölgede tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyerek bir dizi temaslarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Urfalılar olarak artık her hafta Bozova'da buluşuyoruz" diyerek müjdeyi verdi.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, " NE SÖZ VERDİYSEK ONU YAPACAĞIZ"

'Hizmet etmek ibadettir' düşüncesiyle çalıştıklarını belirten Başkan Çiftçi, "Bozova Çatak Sosyal Tesisleri aslında tüm Şanlıurfa'mızın potansiyeline cevap verebilecek bir alan haline gelmiştir. Birim çalışanı arkadaşlarımız ile birlikte alanda tamamlanan çalışmaları inceledik. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz yol ile ilgili tüm sıkıntıları çözüme kavuşturdu. Merkez anlamda prestijli cadde dediğimiz bunların kaldırımları, aydınlatmaları, enerjinin yer altına alınması, enerji hatlarının yer altına alınması çalışmalarına da önümüzdeki hafta başlanacak. Yine Bozova Kültür Merkezi, Spor Merkezi ve aynı zamanda semt pazarı ile semt sahalarının ihalesinin günlerini belirledik. Bu ihale işlemleri 4-5 ve 17 Mayısta gerçekleştirilecek. Ve biz yine Bozovalılara söz verdiğimiz gibi neyi konuştuysak onu yapacağız. Bozovalılar rahat olsun. Ne sıkıntı varsa hepsini bir bir çözüme kavuşturacağız" dedi.

Muhtarların da eşlik ettiği temaslarda Başkan Çiftçi ayrıca feribotların yanaşması için Ulaşım Daire Başkanlığı'nın iskele ihalesini kısa sürede gerçekleştireceğini de sözlerine ekledi.

Başkan Çiftçi, temaslarının ardından kent merkezine döndü.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142