Title of a News Article

Nebati’den flaş açıklama!

 Nebati’den flaş açıklama!
banner206

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, “Şu Kürt kardeşlerimize üzülüyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, İkiağız Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve bazı milletvekilleriyle birlikte İkiağız Mahallesi’ne giden Nebati, yoğun ilgiyle karşılandı. Program, yoğun katılım nedeniyle mitinge dönüştü. Toplanan kalabalığa seçim otobüsünden hitap eden Nebati, AK Parti iktidarlarının icraatlarını anlattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, “Utanmadan Diyanet İşleri Başkanlığı’na dil uzatıyorlar. Yahu sen ne zamandan beri bizim diyanetimize dinimize karışmaya başladın? O eskidendi eskiden. Şimdi AK Parti var, AK Parti. Şu Kürt kardeşlerimize üzülüyorum. Ne hale düşürdüler Kürt kardeşlerimizi. Ne Kürdü, Ne Türkü, ne Arapı, Kudüs’ü Yahudi başkenti olarak kabul eder mi? Kudüs İslam’ın başkenti” dedi.

Nebati, 'Onlar konuşur, AK Parti yapar' tezahüratları üzerine ise “Evet onlar konuşur. Ama onlar doğru konuşmazlar. Onlar millete savaş açarlar. Onlar, milletin başörtüsünü kaldırmaya kalktılar, ikna odalarında. Onlar imam hatipleri kapattılar, onlar ezanı Türkçeleştirdiler” diye konuştu.

Muhalefetin vaatlerini de eleştiren Nebati, “Mazotu bedava yapacaklarmış, nasıl yapacaksın? Kimin malını kime veriyorsun? Yalanla dolanla olur mu bu iş. Biz yalan konuşmayız. Bizim gözümüz güzeli görür, kulağımız da doğruyu duyar inşallah” dedi.

Nebati, geçici olarak çözdükleri elektrik sorununu kalıcı şekilde çözeceklerinin sözünü de vererek şöyle konuştu:

“Elektrik problemini kalıcı olarak da çözeceğiz, herkes rahat edecek. Hiçbir çiftçinin emeği toprağa gömülmemesi lazım. Toprağa gömdürmeyeceğiz inşallah. Bu sorunun çözümünde adaletli davranacağız. Dağıtım şirketi de, kamu da, devlet de, çiftçi de hakkını alacak. Bundan eminiz.”

Çadırların kurulduğu bölgeyi de gezen Nureddin Nebati, mahallelilerle sohbet etti. Vatandaşlar, hizmetler nedeniyle Nebati'ye teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2015, 16:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Amele
Amele - 9 yıl Önce

arap kökenli nebati kimseye değil kendine üzülsün

Hasan hasan
Hasan hasan - 9 yıl Önce

Ne sorunu çözdünüz özel şirketin avukatliğini yaptiniz memlekette çiftçi bırakmadıniz çiftçinin desteği vardi onada el koydunuz

SIRADAKİ HABER

banner195