Title of a News Article

Nereye kadar sürecek bu sorun?

Nereye kadar sürecek bu sorun?
banner206

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Şanlıurfa'da yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin açıklama yaptı.

Kesintilerin, çiftçiler açısından büyük sorunlar yarattığını ifade eden Bayraktar, şu sözlere yer verdi:

"Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşanan elektrik kesintileri bölgedeki üreticilerimizi zor durumda bıraktı. Karşılaşılan bu yanlış uygulamayla ilgili olarak Şanlıurfa Ziraat Odaları Başkanları ortak bir basın açıklamasıyla mağduriyetlerini kamuoyuna duyurdular."

'ZARAR EDECEĞİ KAÇINILMAZDIR'

Kesintilere son verilmemesi durumunda üreticilerin zarar edeceğini bildiren Bayraktar, "Oda başkanları kesintilerin devam etmesiyle hem Şanlıurfa ekonomisi hem de kuraklıktan daha sırtını doğrultamayan çiftçinin büyük bir darbe alacaklarını belirtti. Kesintilere derhal son verilmesini istediler. Kesintilere son verilmezse üreticilerimizin zarar edeceği kaçınılmaz" diyerek sözlerine son verdi.

NE OLMUŞTU?

Kentte son dönemde elektrik kesintileri sıklıkla yaşanırken, özellikle Hilvan, Siverek ve farklı ilçelerdeki çiftçiler adeta kazan kaldırmıştı.

Yapılan eylemlerin ardından Şanlıurfa'daki Ziraat Odaları Başkanları bir araya gelerek, durumun vahametine ilişkin açıklama yapmış ve destek beklediklerini iletmişti. Urfapusula

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142