Title of a News Article

Nihat Taş aday adayı

Nihat Taş aday adayı
banner206

Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş, AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldu.

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa SMMMO Başkanı Nihat Taş, Nevali Otelinde düzenlediği basın toplantısında, oda başkanlığından istifa ettiğini ve AK Parti Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Yaklaşık 10 yıldır Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı olarak görev yaptığını belirten Taş, Kent Konseyi Başkanlığı görevinde bulunduğunu da anımsattı. Urfa’nın mali çalışmaları ile ilgili bir takım çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Taş, “Ama herhalde insanların vergiyi sevmemesinden veya devletin vergi isterken ki soğuk yüzünden dolayı kamuoyu o anlamda bizi çok bağrına basmadı. Bir tek görevimiz bu değildi, sivil toplum örgütü olmanın veya örgütü temsil etmenin gereği olarak Urfa’nın sorunlarıyla, dertleriyle de çoğu zaman meşgul olduk” dedi.

Artık başka bir mecrada kendisine hizmet etmeyi amaç edindiğini kaydeden Taş, oda başkanlığından istifa ettiğini ve AK Parti Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Nihat Taş kimdir?

1965 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelen Nihat Taş, Yüksek Öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde okudu. Şanlıurfa Defterdarlığı Topçu Meydanı Vergi Dairesi Müdürlüğünde 5 yıl Tahakkuk Servis Şefliğinde görev yaptıktan sonra istifa etti. 1989 Yılından itibaren Serbest Muhasebeci, 2004 yılından sonra Mali Müşavir olarak kendi iş yerinde halen faaliyette bulunmaktadır.

1992 yılından beri Şanlıurfa SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi, 2004 yılından beri Şanlıurfa SMMMO Yönetim Kurulu Başkanıdır. 2014 Aralık ayında Bağımsız Deneti Ünvanı almıştır. Taş, evli ve dört çocuk babasıdır. 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2015, 12:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 9 yıl Önce

allah hayırlı uğurlu etsin utandirmasin i̇nşallah.

mehmet
mehmet - 9 yıl Önce

her dönem aday olarak bekleniyordu zaten.. başarılı işlere imza attı. bu işin üstesindende geleceğine inanıyoruz.

BDN
BDN - 9 yıl Önce

SAYiN BASKANİM GÜNÜ GÜNÜNDE HAK EDİYORDU BU İŞİN ÜSTESİNDE GELECEGİNİ İNANİYORUZ ALLAH YOLUNU AÇİK ETSİN ALLAH YAR VE YARDİMCİSİ OLSUN DUALARİMİZ SENİNLE ....

muhammed
muhammed - 9 yıl Önce

Baskanim Allah hayirli uğurlu etsin

mehmet çaliskan
mehmet çaliskan - 9 yıl Önce

Her zaman ki başarılı olacağına inanıyoruz Rabbimin yardımı halkın desteği seninle olsun saygilarimla

SIRADAKİ HABER

banner195