Title of a News Article

Novada AVM yıkılacak mı?

.

Novada AVM yıkılacak mı?
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yapılışında kriterlere uyulmadığı gerekçesiyle yıkılacağı iddia edilen Novada AVM ile ilgili yaptığı açıklamada, “Novada AVM, tamamıyla meclis kararımıza, meclis plan notlarımıza uygun bir şekilde yapılmıştır” diyerek, buranın yıkılmayacağının mesajını verdi.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bugün Cumhuriyet Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, 11 Nisan Urfa’nın Kurtuluşunun Yıldönümü nedeniyle düzenleyecekleri programı açıkladı. Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Çiftçi, Novada AVM ilgili de sorulan bir soruya açıklık getirdi.

Şanlıurfalıların 11 Nisan yani Novada AVM’yi artık gündeminden düşürmesi gerektiğini belirten Çiftçi, “Buralarda debelenmenin hiçbir anlamı olmadığını düşünüyorum, bu proje tamamlanmıştır. Şanlıurfa’ya nefes veren bir projedir. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından eğimi alışveriş merkezi olarak yapılmış, iş merkezi olarak yapılmıştır. Bu benim dönemimde olmamasına rağmen bu eğim ancak öyle değerlendirebilir. Burası yaklaşık 3 yıldır Şanlıurfalıların gündemindedir sanki Şanlıurfa’nın başka sorunu yokmuş gibi burası tartışılıyor, gerek olmadığını düşünüyorum, artık proje bitmiştir, camisini de tamamlayacağız” dedi.

Çiftçi, bu projeye Büyükşehir Belediye Başkanlığı hiçbir para ödemeden yüklenici firma tarafından 15 Milyon TL para harcandığını vurgulayarak, “Yine her ay 75 Bin TL de Büyükşehir Belediyesine kira bedeli gerçekleştirilecek. Burası bir istihdam yeridir, bunu bir tarafa bırakalım, otoparkı da alt tarafta yapılmıştır. Tamamıyla meclis kararımıza, meclis plan notlarımıza uygun bir şekilde yapılmıştır. Biz bu konuyu kapattık. Bizde artık bundan bıktık, usandık” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 11:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

Urfa merkez ve ilçelerinde yaşayan savaş mağduru kadınlara çocuklara yardımcı olan sivil toplum kuruluşlarımiza tesekkurled

Memet  yıldırım
Memet yıldırım - 7 yıl Önce

Başta umarim yayinlarsiniz tarafsiz bi medya sınız yukilmicak diyo peki ilk projeyi hatirliyomu sayin ciftci bi baksin neydi ne oldu cehri ne hale getirsiniz bahçeli evler esnafi kan agliyo nerde cami nerde yesil alan yazik yazik baskasinin memleketine gidin belediyecik ogrenin . Dua edin bi balikli golumuz var oda olmasa kimse urfayin yolunu bilmez birak ismi ınş sizde yayinlarsiniz

Hasan Arslan
Hasan Arslan - 7 yıl Önce

BIKMA! Milletin isteklerine, düşüncelerine karşı bıkılmaz, saygı duyulur. Bıktım diyeceğine, bu taleplerin nedenini ve olurunu araştırın sayın başkan.

celal hill
celal hill - 7 yıl Önce

Yav yapmayın bunu bıkmış usanmış mış mış koskocaman adamsın devleti temsilen baştasınız ancak gücünüz mazluma yetsin gelecekte nesil yeşil alan görsün bay çiftçi betonerme görmesin

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142