Title of a News Article

Nüfus Müdürlüğünde ortalık karıştı

Nüfus Müdürlüğünde ortalık karıştı
banner206

 ŞANLIURFA'nın merkez Eyyübiye İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü'nde personel yetersizliği ve bilgisayar sisteminde yaşanan teknik arıza nedeniyle işlemlerinin geç yapıldığını ileri sürenlerle memurlar arasında kavga çıktı. Kavga polisin müdahalesiyle sonlandırıldı.

Eyyübiye İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü'ne işlem yaptırmak için gelen vatandaşlar, yetersiz personel ile sık sık merkezi bilgisayar sisteminde yaşanan sorun nedeniyle uzun süre kuyrukta beklemeye tepki gösterdi. Vatandaşlar bir süre sonra işlemlerinin gecikmesi nedeniyle tepki gösterdikleri görevlilerle tartıştı. Kısa sürede tartışma arbedeye dönüştü ve tekme tokat kavgaya tutuştu. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla yaşananları kaydettiği olayın ihbar edilmesi üzerine gelen polis, tarafları ayırarak kavgayı sonlandırdı.

Yaşananlar sırasında bir kadın, daha fazla kuyrukta beklemeye dayanamayarak merdivenlerde sinir krizi geçirerek bayıldı. İlk müdahaleyi kuyrukta bekleyen vatandaşların yaptığı kadın daha sonra çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü. Polisin sakinleştirdiği öfkeli vatandaşlardan bazıları işlem yapmaktan vazgeçip evlerinin yolunu tutarken, bazıları ise tekrar kuyruğa girerek işlem sırasının kendilerine gelmesini bekledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 22:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195