Title of a News Article

O asker de şehit oldu

O asker de şehit oldu
banner206
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi Suriye sınırında çıkan çatışmada yaralanan ve helikopterle Gaziantep'e getirilen asker de tüm çabalara karşın kurtarılamayarak şehit oldu. Böylece şehit asker sayısı'2 ye yükseldi.
Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde ameliyata alınan Yiğit Şahan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Viranşehir Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Berat Sağırkaya ise hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan gelen helikopterle Gaziantep'e sevk edildi.Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN) Şahinbey TIp Fakültesi Araştırma hastanesi'ne Gaziantep'e getirilen asker Berat Sağırkaya kurtarılamayarak şehit oldu.
Sınırı geçmeye çalışan gruptakilerin çok zayiat verdiğini ifade eden Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, "Bunun dışında silahlı çatışma sonucunda pek çok zayiatın olduğunu biliyoruz. Yaralılarımız için dualar ediyoruz. Herkesin dua etmesini istiyorum
Silahlı grubun geçiş amacının belirlenmesi için çalışma başlattık silahlı unsurlar olduğunu biliyoruz. Bunların ne tür amaçla sınırı geçmeye çalıştığını tespit etmeye çalışıyoruz. Sınır komutanızım da burada, onlarda inceleme yapıyorlar. Olay henüz taze ve sıcak bir hadise. Silahlı grupların amacı, geçme nedenleri nedir tabi ki inceleniyor, değerlendiriliyor" dedi.
Şehit asker Adem Dövüşken'in 21 yaşında ve Mersin'li olduğu, yapılacak törenin ardından cenazesinin memleketine gönderileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 11:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
selma
selma - 10 yıl Önce

mekanları cennet olsun

SIRADAKİ HABER

banner195