Title of a News Article

O büyük proje konuşuldu...

.

O büyük proje konuşuldu...
banner206

 Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın Avrupa Birliği’nden hibe desteği alan Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın Hububat Lisanslı Depo Projesi’nin aylık ilerleme toplantısı Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.   Toplantıda konuşma yapan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, projenin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ve çalışmaların özveriyle yapıldığını kaydetti. Pamuk Lisanslı Depo Projesi’nin inşaat çalışmalarının da bitmek üzere olduğunu ifade Kaya, temennilerinin projelerin sorunsuz bir şekilde bitmesi olduğunu belirtti. 

İş planı hakkında görüşlerin bildirildiği toplantıda; müşavir firma yetkilileri ise Hububat Lisanslı Depo Projesi inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve siloların montajlama işinin başladığını ifade etti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası’nda yapılan toplantıya; Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Başkan Yardımcıları; Cemal Yıldız, İsmail Bereket, Yönetim Kurulu Üyeleri;  Mehmet Emin Aydın Temir Kurt, Meclis Üyesi Mahmut Akar, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Uzman Ümit Erol, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden yetkili kişiler, Şanlıurfa Ticaret Borsası İPA Koordinatörü Prof. Dr. Turan Binici ve müşavir firma yetkilileri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195