Title of a News Article

O dev proje iptal mi oldu?

O dev proje iptal mi oldu?
banner206
Mart 2014 Yerel seçimlerinde Ak Parti’nin Şanlıurfa’daki seçim vaatleri arasında bulunan ‘Güneydoğu’nun en büyük kent parkı (20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı)’ projesinin akıbetinin ne olduğu kentte en çok merak edilenler arasında yer alıyor.

Şanlıurfa’da o dönem valilik görevini sürdüren Celalettin Güvenç, yerel seçimler öncesi istifa ederek Ak Parti’den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuş ve seçim vaatleri arasına Güneydoğu’nun en büyük parkı olan kent parkını da eklemişti. Uzun yıllardır kaldırılması gündemde olan 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı ile ilgili Suruç yolu güzergâhında yer tahsisinin de yapıldığı biliniyor. 2014 yerel seçimleriyle birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Güvenç, Şanlıurfa’da yaklaşık 1 yıl görev yaptıktan sonra yine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığından da istifa ederek, 2015 genel seçimlerinde Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı olup seçim sonuçlarıyla birlikte meclise girdi.

 

NEBATİ, AYNI VAADİ HAZİRAN 2015 GENEL SEÇİMLERİNDE VERDİ

Mart 2014 yerel seçimlerinden yaklaşık 1 yıl sonra 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı ile ilgili aynı seçim vaadini o dönem Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı olan ve yeni dönem için Şanlıurfa’dan Ak Parti’nin 1. Sıra milletvekili adayı olan Nureddin Nebati de verdi. Nebati’nin görkemli bir şekilde düzenlediği toplantı ile açıkladığı projelerde de 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığının Güneydoğu’nun en büyük parkı olacağı yer alıyordu.

 

NEBATİ VE GÜVENÇ GİDİNDE PROJELER İPTAL Mİ OLDU?

Yaklaşık 1 yıl Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve daha sonra Kahramanmaraş’tan milletvekili olan Celalettin Güvenç ile 7 Haziran seçimlerinin tekrar edilmesiyle Şanlıurfa’dan aday olmayan Nureddin Nebati’nin gidişiyle birlikte bu büyük projenin askıya alındığı söylentileri dolaşıyor. Aradan geçen zamanın ardından Şanlıurfa’nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı olan Nihat Çiftçi’nin bu konuda herhangi bir resmi açıklama yapmaması kafalara bu büyük projenin iptal edilmiş olabileceği sorusunu getiriyor.

 

Haber: Paşa BENZER

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 14:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
hemikağaoğlu
hemikağaoğlu - 8 yıl Önce

ben yapacaklarına inanıyorum ama yaptıracak kişi yok varsa iptali bir açıklama yapılır şanlıurfa birkez daha hayal kırıklığına uğramış olur

SIRADAKİ HABER

banner195